Kérdése van? Hívjon minket! +36-36/567-048

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Dokumentum helye
Adatkezelési tájékoztató
Dokumentum helye
Vásárlási tudnivalók

Ha valamely termékünk elnyerte tetszését, természetesen lehetősége van webáruházunkban megvásárlására. Engedje meg, hogy némi segítséget nyújtsak, végigkalauzoljam a vásárlás menetén.
A vásárláshoz regisztrációra van szükség, itt egy űrlapot kell kitöltenie, melyet a regisztrálás gombbal tud véglegesíteni. Minden adat kitöltése kötelező! Technikai okokból egy e-mail cím csak egyszer regisztrálható és ez később nem módosítható. Kérem figyeljen adatai pontos megadására - kiemelten az e-mail cím és a telefonszám - mert ezen keresztül tudjuk Önt tájékoztatni a vásárlás folyamatáról! Regisztrációját meg kell erősíteni az általunk e-mailben elküldött linkre való rákattintással a visszaélések és a fals e-mail címek kiszűrése érdekében.
Amennyiben már regisztrált vagy aktiválta regisztrációját, kérem lépjen be webáruházunkba a vásárló belépés bal oldali menüponttal. Adatait az adatok módosítása gombbal tudja megváltoztatni.
Válassza ki az Önnek megtetszett terméket és a termékleírás mellett Kosárba tesz szöveg mellett a darabszám kiválasztása után kattintson a kosár gombra. Ekkor megjelenik a kosár aloldal, melyben megtekintheti az Ön által vásárolni kítánt termékeket. Lehetősége van a darabszám módosításra, tétel törlésre, illetve a kosár teljes kiürítésére.
Megrendelését a megrendelés gombra kattintva tudja elindítani. Az új megjelenő lapon ki kell választania a fizetési módot - ami lehet előre utalásos, készpénz vagy postai utánvétes. A tovább gombbal a véglegesítéshez jut, a vissza gombbal módosíthat megrendelésén.
A megrendelés véglegesítése és a megrendel gomb megnyomása előtt kérem ellenőrizze, hogy minden adatát megfelelően adta-e meg. Megjegyzés mezőbe írhat egyéb - a szállítással illetve a termékkel kapcsolatos közlendő információkat is.
A megrendelése után az automatikus webáruházas visszaigazoló e-mailt fog kapni a megrendelése rögzítéséről, illetve megkeressük telefonon a megrendelés illetve kiszállítás részleteivel kapcsolatban. Amennyiben előre utalásos fizetési módot adott meg, akkor tárolási szerződést és számlát küldünk önnek faxon vagy postai úton, az átutalás teljesítéséhez.

 Szeretnénk biztosítani Önnek, hogy azokat a termékeket amelyeket árban megfelelőnek talál kipróbálhassa, kérésre mintadarabot küldünk termékeinkből. Arra kérném Önt éljen ezzel a lehetőséggel, fogja meg, mossa ki termékeinket, hogy ne vegyen zsákba macskát!
Ha egyéb kérdése vagy észrevétele van szívesen állok a rendelkezésére. Nekünk az elégedett vevő a legfontosabb!
Várjuk megrendelését!

Balog Péter
Napfény Paplan-2000 Kft. 
Telefon: (36) 567-048
Fax: (36) 567-049
Mobil: (20) 249-67-55
e-mail: info03@napfenypaplan.hu 
skype: petya2004 
Web: http://www.napfenypaplan.hu/
Webáruház: https://paplancentrum.hu